Οικονομία

Αγγούρια γίγας χωρίς φυτοφάρμακα στο Ηράκλειο (photos)

Γιγάντια λαχανικά έβγαλε ο κήπος ενός καλλιεργητή, που έκοψε πριν από λίγες ημέρες θηριώδη αγγούρια μήκους μέχρι και ενός μέτρου.

Αδιάψευστος μάρτυρας οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το neakriti.gr και αποτυπώνουν το αφύσικο μέγεθος του αγαπημένου ζαρζαβατικού αλλά και ενός κολοκυθιού που επίσης φύτρωσε σε μεγάλο μέγεθος, σε προάστιο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον καλλιεργητή που παρουσιάζει περήφανα τον κήπο του: "Δεν έχω βάλει τίποτα που να παραπέμπει σε φάρμακο, μόνα τους φύτρωσαν και έχω μείνει άναυδος από το μέγεθός τους. Πάντως νομίζω ότι πρέπει να φταίει που το χωράφι είναι παρθένο, διαφορετικά δεν μπορώ να το εξηγήσω".

Όπως αναφέρει, λίγο μετά που τράβηξε τις φωτογραφίες στην κουζίνα του δοκίμασε με αλάτι τον νόστιμο μεζέ και όπως ο ίδιος είπε αν μπορούσε να μοιραστεί την μυρωδιά και την γεύση του με τους αναγνώστες μας, θα το έκανε με χαρά κερνώντας και μια τσικουδιά!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ανάλογα περιστατικά σε αγροτική περιοχή έχουν καταγραφεί αρκετές φορές, όμως είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει στον αστικό ιστό.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια