default-image

Πανικός για τις 48 θέσεις στους Παιδικούς

Κρήτη
Πανικός για τις 48 θέσεις στους Παιδικούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανικός γίνεται για τις 48 θέσεις στους Παιδικούς Σταθμούς του δήμου Ηρακλείου. Λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής το αρμόδιο γραφείο προσωπικού της Λότζια έχει ήδη παραλάβει κοντά στις 800 αιτήσεις. Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΔΟΠΑΦΜΑΗ Γιώργος Βουρεξάκης υπολογίζει πως το σύνολο των αιτήσεων που τελικά θα κατατεθεί, μαζί με όσες φτάσουν ταχυδρομικώς, θα προσεγγίσει τις 1.500.

Και όλα αυτά τη στιγμή που δε μιλάμε καν για μόνιμες θέσεις εργασίας, αλλά για προσλήψεις με σύμβαση ορισμένου χρόνου από την 1η Σεπτεμβρίου 2016 έως την 31η Ιουλίου του 2017. Πρόκειται για 15 θέσεις ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 20 ΔΕ Βρεφοκόμων-Παιδοκόμων, 3 ΔΕ Μαγείρων και 10 θέσεις ΥΕ Εργατών Καθαριότητας.

Οι υποψήφιοι για τις προαναφερόμενες θέσεις μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουλίου. Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Θα προσμετρηθούν κριτήρια, όπως εμπειρία σε ανάλογη θέση, χρόνος ανεργίας, πολυτεκνική ιδιότητα, αριθμός ανήλικων τέκνων, μονογονεϊκή ιδιότητα και βαθμός τίτλου σπουδών. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, στη διεύθυνση: Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής-Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου, Μάρκου Παπαδόπουλου 4, Τ.Κ. 71.202, Ηράκλειο Κρήτης, υπόψη Γεωργίας Κακουράκη, Τμήμα Προσωπικού (τηλ. επικοινωνίας 2810/300.100 και 2810/300.090).

Άλλη μια θέση υπό προκήρυξη

Στο μεταξύ, υπό προκήρυξη βρίσκεται άλλη μια θέση του κλάδου ΠΕ Νηπιαγωγών Ειδικής Αγωγής, για το νέο παιδικό σταθμό του Δήμου Ηρακλείου στην συνοικία της Αγίας Αικατερίνης. Όπως λέει ο κ. Βουρεξάκης, στο συγκεκριμένο σταθμό, επί της οδού Παστέρ, πρόκειται να λειτουργήσει τμήμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Ρεπορτάζ: Ελένη Σταυρουλάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News