default-image

Ζητούν παράταση του ΕΣΠΑ

Οικονομία
Ζητούν παράταση του ΕΣΠΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίτημα για παράταση των καταληκτικών ημερομηνιών δύο δράσεων του ΕΣΠΑ 2014-2020 («Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» και «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών») έχουν καταθέσει στο υπουργείο Οικονομίας φορείς, σύνδεσμοι επιχειρήσεων αλλά και μεμονωμένοι επενδυτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σχετικά αιτήματα έχουν υποβάλλει, μεταξύ άλλων, η ΓΣΕΒΕΕ, τα επιμελητήρια Αργολίδας, Αχαϊας, Ηλείας, Ιωαννίνων, Κιλκίς, Κομοτηνής, Κορινθίας, Δωδεκανήσων, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορ. Ελλάδος, ο ΣΕΣΜΑ και ο ΣΥΣΕΠ, ο Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Δυτ. Ελλάδος.

Η αύξηση του διαθέσιμου προϋπολογισμού όπως αναφέρει το dikaiologitika.gr, που ανακοινώθηκε πριν κάποιες μέρες από τον Υφυπουργό Οικονομίας κ. Α. Χαρίτση φαίνεται, σύμφωνα με την Καθημερινή, να αποτέλεσε ένα επιπλέον κίνητρο όπως και η πρόσφατη ενεργοποίηση του Ανοιχτού Καταπιστευτικού Λογαριασμού (Escrow Account) του Υπουργείου Οικονομίας σε συνεργασία με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News