default-image

Β.Κρητικός: Πολιτική εξαπάτηση το ''συμπληρωμένο μνημόνιο''

Κρήτη
Β.Κρητικός: Πολιτική εξαπάτηση το ''συμπληρωμένο μνημόνιο''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν ξέρω αν ο Αλέξης Τσίπρας μιλά ως πρωθυπουργός ή εκπρόσωπος των θεσμών, αλλά εδώ μιλάμε για πολιτική εξαπάτηση ήταν η σκληρή απάντηση του προέδρου της ομοσπονδίας των δανειοληπτών Βαγγέλη Κρητικού μέσω του Ράδιο 9,84 στις θέσεις του πρωθυπουργού που είπε: «Περιμέναμε τέσσερα χρόνια να υπάρξει μια απόφαση που βάζει έναν συγκεκριμένο οδικό χάρτη και δεσμεύσεις για το χρέος. Αποδεικνύει ότι η έννοια της αλληλεγγύης από την πλευρά των εταίρων είναι μια πραγματοποιήσιμη έννοια και όχι μια ευχή.

Το σημαντικότερο είναι ότι αποκαθίσταται πλήρως η σταθερότητα, φεύγει η αβεβαιότητα, τελειώνει όλη αυτή η συζήτηση για το εάν η Ελλάδα μπορεί να καταφέρει να παραμείνει στον ισχυρό πυρήνα της Ευρώπης». Οι δηλώσεις έγιναν στα πλαίσια της συνάντηση του πρωθυπουργού με τον επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Εδώ μιλάμε για πολιτική εξαπάτηση, καθώς πάμε σε νέο κύκλο ύφεσης με το πολυνομοσχέδιο που πέρασαν οι βουλευτές της συγκυβέρνησης παράλληλα με το συμπληρωματικό μνημόνιο που αναφέρει ορθώς η Κομισιόν.

Στο επόμενο οκτάμηνο συνεχίζει, οι μικρές και πολύ μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις θα δεχθούν το οριστικό πλήγμα εξαιτίας της υπερφορολόγησης τους με αποτέλεσμα περίπου 40.000 από αυτές να μην αντέξουν επισήμανε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News