default-image

Από Δευτέρα τα προνοιακά επιδόματα

Κρήτη
Από Δευτέρα τα προνοιακά επιδόματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πίστωση των λογαριασμών 4.659 δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, για το δίμηνο ΜΑΡΤΙΟΥ- ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 θα ξεκινήσει  από  την Δευτέρα  16 Μαΐου  2016, σύμφωνα με την ανακοίνωση από τις Αντιδημαρχίες Οικονομικών και  Κοινωνικής Πολιτικής.

Υπενθυμίζεται ότι το Υπουργείο Εσωτερικών είχε αποδώσει  στους Δήμους όλης της χώρας ποσό ύψους 112εκ. ευρώ, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2016, για τα προνοιακά επιδόματα Μαρτίου-Απριλίου.

Με την κατανομή του ποσού των 112.644.099,82€ ξεκινάει ουσιαστικά η διαδικασία καταβολής των επιδομάτων στους δικαιούχους από τους δήμους τις επόμενες ημέρες, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 20 Μαΐου. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ο κάθε Δήμος αποφασίζει αυτόνομα την ακριβή ημερομηνία πληρωμής των επιδομάτων.

Οι αποδιδόμενες πιστώσεις αφορούν στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους για τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο 2016 ή για όσο διάστημα των μηνών αυτών καθίστανται δικαιούχοι λήψης τους καθώς και ποσά που ζητήθηκαν από τις αρμόδιες πρόνοιες και αφορούν στην παράταση χορήγησης προνοιακών επιδομάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News