default-image

Τι σημαίνει η νέα ΚΑΠ για τους αγρότες

Οικονομία
Τι σημαίνει η νέα ΚΑΠ για τους αγρότες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημερίδα για την νέα κοινή αγροτική πολιτική και τις αλλαγές που αυτή φέρνει για τους Έλληνες αγρότες, λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα στο Ηράκλειο.

Η ημερίδα με τίτλο "Νέα ΚΑΠ-Νέα εποχή για τους Έλληνες αγρότες", την οποία διοργανώνει η ιστοσελίδα ευρωπαϊκής ενημέρωσης EurActiv.gr, μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου EurActiv.com, λαμβάνει χώρα στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Η ημερίδα εντάσσεται στα πλαίσια του αφιερώματος που το δίκτυο πραγματοποιεί για τη Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική σε δώδεκα γλώσσες, με την υποστήριξη της Ε.Ε.

Θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις αλλά και χρόνο για συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων, καθώς στόχος είναι να αναδειχτούν τόσο η νέα πραγματικότητα, όσο και η αντιμετώπιση των αγροτών απέναντι στη Νέα ΚΑΠ.

Ομιλητές στην εκδήλωση είναι: ο κ. Γιώργος Αποστολάκης (αντιπρόεδρος ΟΠΕΚΕΠ), εκπρόσωπος διαχειριστικής Αρχής ΥΠΑΑΤ, η κ. Ελευθερία Βουνούκη (Economic and Polycy Analyst DG Agriculture and Rural Development, Unit El CAP Analysis and Perspectives. Εκπρόσπος ΓΕΩΤΕΕ Κρήτης, ο κ. Γιώργος Γ. Κορμέντζος, αναλυτής καθηγητής Παν. Αιγαίου και πρόεδρος Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού της GAIA Επιχειρείν Α.Ε. και ο κ. Νίκος Μπουνάκης, τεχνολόγος, γεωπόνος-γεωργοοικονομολόγος M.Sc, ΜΒΑ, σύμβουλος επιχειρήσεων, Proactive Α.Ε.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News