default-image

Αντίστροφη μέτρηση για τις νέες κινητοποιήσεις

Κρήτη
Αντίστροφη μέτρηση για τις νέες κινητοποιήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε παλμό κινητοποιήσεων το σύνολο των επιστημονικών και επιστημονικών φορέων ενόψει της κατάθεσης του ασφαλιστικού.

Σφοδρές οι αντιδράσεις και έναντι των απαιτήσεων των δανειστών από τους φορείς με τα επιπλέον 3,6 δις.

Β.Κώτσος: Έπρεπε να υπάρχει αδιαπραγμάτευτο όριο

Δεν μπορούμε να αντέξουμε ούτε τα 5,4, πόσο μάλλον τα επιπλέον μέτρα, επιμένει ο αντιπρόεδρος της ΠΟΠΕΚ Βαγγέλης Κώτσος, στέλνοντας το μήνυμα στην κυβέρνηση ότι έπρεπε να υπάρχει όριο αδιαπραγμάτευτο σε κάθε νέα απαίτηση.

 

Γ.Χαρωνίτης: Δεν δέχονται να ακούσουν καμία πρόταση μας

Μόνη μας επιλογή οι κινητοποιήσεις, λέει ο πρόεδρος της διοικούσας του ΤΕΕ/ΤΑΚ Γιάννης Χαρωνίτης. Αρνούνται να ακούσουν και να συζητήσουν οποιαδήποτε  πρότασή μας. Οι επιστημονικοί φορείς από κοινού προχωρούν σε αυτό τον αγώνα.

Α.Κριαράς: Ταφόπλακα για τους συνταξιούχους το ασφαλιστικό

Ταφόπλακα είναι για τους σημερινούς συνταξιούχους το ασφαλιστικό. Για τους νέους το ερώτημα είναι ποιος θα καταφέρει να φτάσει μέχρι εκεί με τόση ανεργία, δηλώνει ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΙΚΑ Ηρακλείου Ανδρέας Κριαράς.

Γ.Τζωρτζάκης: Μεγάλη Εβδομάδα θα μας βρουν μπροστά τους

Δύσκολοι οι καιροί, δύσκολη και η συγκυρία των κινητοποιήσεων και της Μ.Εβδομάδας αλλά θα μας βρουν μπροστά τους με το ερώτημα τι ζητούν από εμάς και γιατί επιθυμούν τον αφανισμό μας, η θέση του προέδρου της ΟΑΣΝΗ Γιώργου Τζωρτζάκη.

Α.Καλαμπόκης: Ακολουθούν λάθος μοντέλο

Ακολουθούν λάθος πολιτική καθώς οδηγεί σε αδιέξοδο την οικονομία, πεθαίνει τις άρρωστες επιχειρήσεις και  αρρωσταίνει τις υγιείς σχολιάζει ο πρόεδρος του συνδέσμου εξαγωγέων Άλκης Καλαμπόκης.

Είναι γνωστό ότι η υπερφορολόγηση βάζει λουκέτα. Το κλίμα εκ νέου στις διεθνείς αγορές δεν είναι καλό για εμάς. Οι προτάσεις μας ούτε καν ακούγονται. Που πρέπει να φτάσουμε για να ακούσουν την καμπάνα του κινδύνου, διερωτάται ο ίδιος.

Αγγέλα Δουλγεράκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News