default-image

Ο 16χρονος που έγινε πλούσιος φτιάχνοντας εφαρμογές

Οικονομία
Ο 16χρονος που έγινε πλούσιος φτιάχνοντας εφαρμογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι μόλις 16 ετών και είναι ο διευθύνων σύμβουλος της δικής του εταιρείας στο Μανχάταν. Ο έφηβος Ben Pasternak είναι ο ιδρυτής μιας νέας εφαρμογής με την ονομασία Flogg, η οποία συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των Tinder και eBay, και βοηθάει τους νεαρούς να πουλάνε τα πράγματα που δεν θέλουν και δεν χρειάζονται πια.

Τοποθετώντας μόνο φωτογραφίες στην εφαρμογή, καθιστά την αγορά και την πώληση αντικειμένων εντός του κοινωνικού δικτύου ενός ατόμου πολύ απλή.Ήδη δύο εφαρμογές του Ben είχαν φτάσει το νούμερο 1 στο App Store της Apple, αποφέροντας του πάρα πολύ μεγάλα έσοδα, πριν λανσάρει το Flogg, το οποίο« βγήκε στον αέρα» μόλις πριν από λίγες ημέρες.

Το πρώτο του παιχνίδι, το Impossible Rush, είχε «κατέβει» πάνω από 1,3 εκατομμύρια φορές, σύμφωνα με το Yahoo. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, το σχεδίασε μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος.

Οι επενδυτές της Silicon Valley έσπευσαν να βρουν τον μικρό νεαρό. Ωστόσο οι γονείς του ήθελαν πρώτα να τελειώσει το σχολείο και να πάει στο πανεπιστήμιο.

Μόλις ένα χρόνο μετά την επιτυχία της πρώτης του εφαρμογής, ο Ben έβαλε τον επόμενο στόχο, έφυγε από το σχολείο που πήγαινε και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη.

«Το να έχεις μια δικιά σου εταιρεία, είναι μερικές φορές τόσο βαρετό όσο μια μέρα στο σχολείο».

«Στην αρχή της σύστασης της εταιρείας είχαμε πολλή δουλειά με τους δικηγόρους. Ήταν αρκετά βαρετό. Είναι κάπως σαν να κάνεις εργασία του σχολείου στο σπίτι», δήλωσε ο Ben.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News