Οικονομία

Δυναμικό άνοιγμα σε νέες αγορές για Ηρακλειώτικη εταιρεία ελαιολάδου

Η 3η Food Expo Greece, η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίµων & Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, άνοιξε τις πύλες της το προσεχές Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016  στο Metropolitan Expo για να προσφέρει στους επισκέπτες της ένα 3ήμερο μοναδικής γαστρονομικής εμπειρίας γνωρίζοντας τη μεσογειακή διατροφή μέσα από τα προϊόντα των εκθετών της.

Περισσότερες από 900 επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορίας τροφίμων και ποτών  παρουσίασαν σε µία εμπορική έκθεση όλο το εύρος των επώνυμων ελληνικών προϊόντων διατροφής.

Η εταιρία Cretan olive mill Οικ. Αλμπαντάκη μια από τις πλέον δυναμικά εξελισσόμενες εταιρίες στον κλάδο του ελαιολάδου σε τοπικό και διεθνές επίπεδο δεν θα μπορούσε παρά να συμμετέχει ενεργά με δυο περίπτερα αυτή την φορά, στο Hall 1 φιλοξενούμενο από την αγροδιατροφική σύμπραξη περιφέρειας Κρήτης, καθώς κ στο Hall 2 Ε47 με ένα ιδιαίτερο περίπτερο σημειώνοντας υψηλό επίπεδο επισκεψιμότητας με πλήθος αγοραστικού κοινού.

Στόχος της εταιρίας του Κ. Αλμπαντάκη ήταν αφενός να έρθει σε επαφή με συνεργάτες κ αγοραστικό κοινό και αφετέρου να δώσει την ευκαιρία στα προϊόντα του να γίνουν γνωστά σε ακόμα περισσότερες χώρες του κόσμου, ανοίγοντας νέες συνεργασίες με αγορές του εξωτερικού μέσα από τα B2B ραντεβού που πραγματοποιήθηκαν με 45 ξένους αγοραστές (hosted byers) σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, σε συνεργασία με την διοργάνωση, ενισχύοντας έτσι την εξωστρέφεια και βελτιώνοντας τον ανταγωνισμό.

Τέλος, πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία όχι μόνο να γνωρίσει τα προϊόντα της εταιρίας, Cretan olive mill οικ. Αλμπαντάκη αλλά κ να τα γευτεί σε ένα γαστρονομικό event, το «Mediterranean Food Experience» που πραγματοποιήθηκε εντός της εκθέσεως, όπου διακεκριμένοι chef από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό δημιούργησαν υπέροχες συνταγές με καταπληκτικά προϊόντα  παραγωγών από την όλη την Ελλάδα, ξεχωρίζοντας αυτά του Νοτίου Αιγαίου, της Κρήτης μας.

Σχόλια