default-image

Γ.Τζωρτζάκης: Δεν θα επιτρέψουμε να μας διαλύσουν

Κρήτη
Γ.Τζωρτζάκης: Δεν θα επιτρέψουμε να μας διαλύσουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύουν τα μπλόκα οι αγρότες και στην Κρήτη, απαντούν στα ίσια στον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης που τους είπε ότι  δεν είναι αντιπροσωπευτική η εικόνα μιζέριας και καταστροφής που θέλουν κάποιοι να δημιουργήσουν και ότι αναμένει από τους αγρότες να καταθέσουν και τις δικές τους προτάσεις.

''Τα προβλήματα υπάρχουν και είμαστε έτοιμοι να τα συζητήσουμε με τους αγρότες, αλλά δεν είναι αντιπροσωπευτική η εικόνα μιζέριας και καταστροφής που θέλουν κάποιοι να δημιουργήσουν'', δήλωσε συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Αποστόλου με την ευκαιρία ολοκλήρωσης της 26ης Διεθνούς Έκθεσης Agrotica.

''Ο ίδιος υπουργός που λέει τα παραπάνω με δελτίο τύπου μόλις είδε τη συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση του, μίλησε για την ταφόπλακα του αγροτικού κόσμου.

Όσον αφορά στις προτάσεις μας τις έχει εδώ και πολύ καιρό στα γραφείο του''.

Τα παραπάνω απάντησε στα περί μιζιέριας του Βαγγέλη Αποστόλου μέσω του Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ Γιώργος Τζωρτζάκης. Πρόσθεσε ότι η αγροτική πολιτική που ακολουθούν αφανίζει τον κλάδο και ότι η ταφόπλακα τους όντως θα είναι το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Αναφορικά με την εξέλιξη των κινητοποιήσεων είπε ότι τα μπλόκα ενισχύονται καθημερινά και στην Κρήτη και ότι την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια του Παγκρήτιου συλλαλητηρίου ότι το Ηράκλειο θα βουλιάξει από κόσμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News