Οικονομία

Αγροτικό συλλαλητήριο στα Χανιά στις 27 Ιανουαρίου

Πανχανιώτικο συλλαλητήριο διοργανώνεται από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Χανίων του την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί στην Αγορά των Χανίων. Η ομοσπονδία καλεί σε συμμετοχή όλους τους αγροτοκτηνοτρόφους και ενημερώνει ότι τα συλλαλητήρια θα γίνουν με την προοπτική της κλιμάκωσης σε συνεννόηση με την πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων.

Σε σχετική ανακοίνωση του ο Αγροτικός Σύλλογος του πρώην δήμου Αρμένων, καταγγέλλει την γύμνια και την υποβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας, η οποία υποβάθμιση τονίζεται αυτό τον καιρό με την έξαρση της γρίπης και συμπληρώνουν ότι δεν υπήρξε εκστρατεία ενημέρωσης του κόσμου για εμβολιασμό με αποτέλεσμα να είναι χαμηλή η σχετική κάλυψη.

Η ανακοίνωση του συλλόγου καταλήγει ως εξής: «έτσι οι αγρότες δεν κινδυνεύουν μόνο από το φορολογικό, το ασφαλιστικό και τη νέα ΚΑΠ της ΕΕ, που υπηρετεί και η σημερινή κυβέρνηση αλλά και από την άθλια κατάσταση των δημόσιων υπηρεσιών υγείας και της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας με τα Κέντρα Υγείας».

Σχόλια