Οικονομία

Ξεκινούν οι αιτήσεις για την πιστοποίηση χρήσης φυτοφαρμάκων

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου (ΙΕΛΥΑ) με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους παραγωγούς ότι από σήμερα Τρίτη ξεκινούν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για την πιστοποίηση στις γνώσεις ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου στα Χανιά, με ευθύνη του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Το κόστος συμμετοχής στη διαδικασία ανέρχεται σε 25€ όσο ακριβώς το προβλεπόμενο παράβολο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, χωρίς άλλη οικονομική επιβάρυνση.

Οι εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα βιβλιοθήκης του ΙΕΛΥΑ, στη λεωφόρο Καραμανλή 167, στο Αγροκήπιο, στον πρώτο όροφο.

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής τους στη διαδικασία, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΛΥΑ (διοικητικό, 1ος όροφος).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του Ινστιτούτου (κ. Μικάλεφ Λουίζα, στο τηλέφωνο 2821083433, φαξ 2821093963 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση mlouiza@nagref-cha.gr).

Υπόδειγμα αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, πληροφορίες για τα δικαιολογητικά συμμετοχής στις εξετάσεις και ερωτήσεις εξετάσεων για την προετοιμασία των ενδιαφερομένων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου www.nagref-cha.gr  

Σχόλια