default-image

Και ο Δήμος Οροπεδίου κλειστός για το αγροτικό συλλαλητήριο

Κρήτη
Και ο Δήμος Οροπεδίου κλειστός για το αγροτικό συλλαλητήριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη στήριξη των αγροτοκτηνοτρόφων, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη, αποφάσισε και το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου σε έκτακτη συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Σώματος.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Γεώργιος Αθανασάκης συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση προκειμένου να ληφθεί απόφαση για το τι στάση θα ακολουθήσει το Σώμα απέναντι στις αγροτικές κινητοποιήσεις. Κατά τη συνεδρίαση ο κ. Αθανασάκης τόνισε το επείγον του θέματος λόγω του ότι και οι αγροτοκτηνοτρόφοι του Οροπεδίου Λασιθίου θα προβούν σε κινητοποιήσεις.

Μετά από την εισήγηση του προέδρου το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα τη συζήτηση του θέματος. Παίρνοντας το λόγο ο δήμαρχος κ. Ιωάννης Στεφανάκης ανέφερε ότι «συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις των αγροτοκτηνοτρόφων όπως αποφασίστηκε στο παγκρήτιο συνέδριο αγροτοκτηνοτροφικών φορέων της Κρήτης και για το λόγο αυτό προτείνουμε να παραμείνει ο Δήμος κλειστός την Πέμπτη 29/10/2015 για τη στήριξη των αγροτοκτηνοτρόφων του Οροπεδίου Λασιθίου».

Το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του και την εισήγηση του δημάρχου καθώς και τις διατάξεις του Δ.Κ.Κ., αποφάσισε ομόφωνα:

1. Τη συμμετοχή του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου στις κινητοποιήσεις των αγροτοκτηνοτρόφων που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 29/10/2015.

2. Το κλείσιμο του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου την Πέμπτη 29/10/2015 ως ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα των αγροτοκτηνοτρόφων του Οροπεδίου Λασιθίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News