Οικονομία

Στο πλευρό των αγροτών η δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου

Η δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου στέκεται στο πλευρό των αγροτών και αποφάσισε τη συμμετοχή της στις κινητοποιήσεις των αγροτών, την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση: «Την υποστήριξή της στον αγώνα των αγροτών εκφράζει η δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου.

Για το σκοπό αποφασίστηκε η συμμετοχή του Δήμου Μαλεβιζίου στην κινητοποίηση των αγροτικών φορέων της Κρήτης, με κλείσιμο των Δημοτικών υπηρεσιών την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στις 11:00, για να μπορέσουν να συμμετάσχουν οι δημοτικοί υπάλληλοι στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: "Ο Δήμος Μαλεβιζίου, ένας Δήμος με έντονα ανεπτυγμένο το αγροτικό στοιχείο, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος σε αυτή την προσπάθεια των αγροτών μας. Ο πρωτογενής τομέας παραγωγής αποτελεί μια από τις ελάχιστες διεξόδους από την κρίση που μας ταλανίζει και πιστεύουμε πώς πρέπει να στηριχτεί απ' όλους και με κάθε διαθέσιμο μέσο. Ως Δημοτική Αρχή, συμπαραστεκόμαστε στα δίκαια αιτήματα του αγροτικού κόσμου, στηρίζουμε τον αγώνα τους κάθε ειρηνική κινητοποίηση που αποσκοπεί στην ενημέρωση των πολιτών και ευχόμαστε να δοθεί μια δίκαιη λύση που θα ενισχύει την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας"».

Σχόλια