Οικονομία

Παγκρήτια σύσκεψη φορέων για τα επόμενα βήματα των αγροτών

Παγκρήτια σύσκεψη, με στόχο την ενημέρωση του αγροτικού κόσμου της Κρήτης αλλά και για να καθοριστούν τα επόμενα βήματα σε ό,τι αφορά τη μορφή αγώνα που θα ακολουθηθεί, διοργανώνει το Συντονιστικό των αγροτών στις 21 Οκτώβρη στα γραφεία της Ένωσης στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μετά την «άκαρπη συνάντηση στην Αθήνα» την Τετάρτη 14/10/2015 με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αποστόλου, η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Κρήτης αποφάσισε «τη συνέχιση του αγώνα και της ενημέρωσης» των αγροτών της Κρήτης.

«Τα σκληρά φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα που προσπαθεί να περάσει η κυβέρνηση πλήττουν όχι μόνο τον αγροτικό κόσμο, αλλά το σύνολο των παραγωγικών τάξεων της χώρας και οδηγούν στη διάλυση της οικονομίας», σημειώνουν οι εκπρόσωποι των αγροτών.

«Η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Κρήτης διοργανώνει παγκρήτια σύσκεψη όλων των φορέων, βουλευτών, Περιφέρειας Κρήτης, Δήμων της Κρήτης, συνεταιριστών, συνδικαλιστών, στα γραφεία της Ένωσης Ηρακλείου στις 21 Οκτωβρίου 2015 στις 12 για να αποφασιστεί η επόμενη μορφή του αγώνα».

«Θα αποφασίσουμε όλοι μαζί», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή Κρήτης.

Σχόλια