default-image

Ι.Βαρδακαστάνης: Αγωνιζόμαστε να μην μας καταπιεί η κρίση (Ηχητικό)

Κρήτη
Ι.Βαρδακαστάνης: Αγωνιζόμαστε να μην μας καταπιεί η κρίση (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποφασισμένοι να υλοποιήσουν την προειδοποίηση τους και να σταματήσουν τη δωρεάν ή μειωμένη μεταφορά ατόμων με αναπηρία με τα λεωφορεία οι διοικήσεις των Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ της περιφέρειας, αν η κυβέρνηση δεν τηρήσει τη δέσμευσή της για την υπογραφή της σύμβασης και της καταβολής των χρημάτων που τους οφείλει από το έργο που εκτελούν για το 2015.

Οι οφειλές της πολιτείας προς τα ΚΤΕΛ ανέρχονται στα 11 με 12 εκατομμύρια Ευρώ.

''Αγωνιζόμαστε να μην μας καταπιεί η κρίση. Θα είναι δραματική η εξέλιξη σε περίπτωση που οι εξελίξεις είναι αρνητικές. Απευθύνουμε έκκληση προς όλες τις πλευρές να αναλάβουν τις ευθύνες τους'' είπε στο ράδιο 9,84 ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Ιωάννης Βαρδακαστάνης.

''Αδιανόητη η στάση του υπουργείου που αρχικά έχει έρθει σε συμφωνία μαζί μας , είναι ενήμερο εδώ και ένα μήνα για τις δυνατότητες και τις προθέσεις μας , αλλά παρά τις εκκλήσεις - προσκλήσεις μας δεν μας απαντά'' είπε στο σταθμό ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Σοφοκλής Φάτσιος.

''Πολιτική του υπουργείου τελευταία είναι να ασκεί κοινωνική πολιτική με τα χρήματα άλλων'' επανέλαβε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Αστικών ΚΤΕΛ Καλλέργος Βουλγαράκης, προσθέτοντας ότι πάνε στο υπουργείο σήμερα χωρίς ραντεβού και σε μία προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί λύση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News