default-image

Η WIND προσλαμβάνει ταλαντούχους νέους

Οικονομία
Η WIND προσλαμβάνει ταλαντούχους νέους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυναμική στήριξη σε νέους επιστήμονες θα παρέχει η εταιρεία τηλεπικοινωνιών WIND, η οποία μέσα το πρόγραμμα WIND Young Talents - Graduate Trainee Program, επιθυμεί να αναδείξει τις δεξιότητές τους.

Δέκα ταλαντούχοι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πλούσια επαγγελματική εξειδίκευση, να αναδείξουν τα ταλέντα τους, αλλά και να γνωρίσουν το δυναμικό κλάδο των τηλεπικοινωνιών μέσα από ένα νέο πρόγραμμα που φέρει την υπογραφή της WIND.

Στόχος του προγράμματος WIND Young Talents είναι να φέρει στην επιφάνεια τα αυριανά δυναμικά στελέχη που θα ηγηθούν στην ελληνική επιχειρηματική αγορά και όχι μόνο. Οι ενδιαφερόμενοι, σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας, μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μέχρι και τις 25 Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους που είναι κάτοχοι πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου με κατεύθυνση στους κλάδους της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Marketing, της Πληροφορικής, των Οικονομικών, της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και της Μηχανικής, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία, παρά μόνο θέληση, ταλέντο και όρεξη για δημιουργία, μάθηση και προσωπική ανάπτυξη. Στόχος του προγράμματος WIND Young Talents είναι η ανάδειξη των αυριανών δυναμικών στελεχών που θα ηγηθούν στην ελληνική επιχειρηματική αγορά.

Κάθε ένας από τους δέκα ταλαντούχους νέους που θα επιλεγούν θα προσληφθεί από τη WIND και θα ξεκινήσει ένα ταξίδι 18 μηνών σε ποικίλες οργανωτικές δομές της εταιρείας, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας μέσα από ένα προσωποποιημένο πλάνο ανάπτυξης.

Η κατάθεση των αιτήσεων ενδιαφέροντος για το εν λόγω πρόγραμμα γίνεται στο www.windyoungtalents.gr.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_io59p4cx/
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News