default-image

Νέες συμφωνίες της Τράπεζας Πειραιώς με 2 κρητικές εταιρείες

Κρήτη
Νέες συμφωνίες της Τράπεζας Πειραιώς με 2 κρητικές εταιρείες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζοντας δυναμικά, μέσω του προγράμματος της Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας, την προσπάθεια ενίσχυσης της αγροτικής οικονομίας και τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος σε όλη την παραγωγική διαδικασία, η Τράπεζα Πειραιώς προχώρησε πρόσφατα σε δυο νέες συμφωνίες συμβολαιακής στο νομό Λασιθίου, που αφορούν σε θερμοκηπιακά προϊόντα, με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ιεράπετρας-"ΚΑΜΙΡΟΣ" και την εταιρεία ΕΠΑΚ Α.Ε.

Ο Α.Σ. Ιεράπετρας-"ΚΑΜΙΡΟΣ" απαρτίζεται από 30 μέλη που έχουν συστήσει την Ομάδα Παραγωγών "Κρητικό Περβόλι" και δραστηριοποιείται στην τυποποίηση και εμπορία κηπευτικών προϊόντων που διοχετεύονται σε μεγάλα Super Markets καθώς και σε λαχαναγορές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, ο συνεταιρισμός πειραματίζεται στην καλλιέργεια νέων υβριδίων, κυρίως σε ποικιλίες ντομάτας, με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή σε ποιοτικά και γευστικά προϊόντα.

Η εταιρεία "ΕΠΑΚ Α.Ε." δραστηριοποιείται στη συσκευασία, την τυποποίηση και την εμπορία νωπών κηπευτικών προϊόντων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στόχος της εταιρείας είναι η ενδυνάμωση της αξίας της μέσω των πρακτικών που χρησιμοποιεί, οι οποίες χαρακτηρίζονται από ευθύνη και σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Μέσω των συμφωνιών αυτών, οι παραγωγοί έχουν στη διάθεσή τους την απαιτούμενη ρευστότητα για την αγορά των απαραίτητων, για την καλλιέργειά τους, εφοδίων, με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζονται, αλλά και εγγυημένη τη διάθεση και πληρωμή της παραγωγής τους.

Οι δύο αυτές συμφωνίες Συμβολαιακής Γεωργίας αφορούν σε ολοκληρωμένες χρηματοδοτικές προτάσεις και πιστοποιούν τη σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς και παραγωγικής προσπάθειας στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News