Οικονομία

Πιστοποίηση για ορθολογική χρήση φυτοφαρμάκων από το B.I.C.

Στο θέμα της κατάρτισης και εξέτασης για τη χορήγηση πιστοποιητικών ορθολογικής χρήσης φυτοφαρμάκων επανέρχεται ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Παραγωγών Εκτός Εποχής Κηπευτικών και Αγροτικών Δραστηριοτήτων Φυτικής Παραγωγής Δήμου Ιεράπετρας, ο οποίος ενημερώνει ότι μόνο εξουσιοδοτημένο κέντρο στην περιοχή για τα παραπάνω είναι το Παράρτημα του ΤΕΙ Κρήτης, μέσω του Κέντρου B.I.C. που εδρεύει στην Ιεράπετρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε τους συναδέλφους αγρότες ότι, ενώ είναι γνωστό πως δραστηριοποιούνται και φορείς με άλλη έδρα, για το Δήμο Ιεράπετρας εξουσιοδοτημένο κέντρο για κατάρτιση και εξέταση για χορήγηση πιστοποιητικών ορθολογικής χρήσης φυτοφαρμάκων είναι το ΤΕΙ Κρήτης - Παράρτημα Ιεράπετρας μέσω του Αγροτικού Κέντρου Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (B.I.C.), Φιλόθεου Α' 8, Ιεράπετρα

Το κόστος είναι 45€ (25 το παράβολο, 20 για το φορέα).

Για κατάρτιση υπάρχουν δυο επιλογές: 8 ώρες και 20 ώρες με αντίστοιχο κόστος (πληροφορίες στα γραφεία του ΒΙC).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες στην ιστοσελίδα: agrotes.teicrete.gr, και να κάνουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά.

Όσοι δεν έχουν την παραπάνω δυνατότητα, μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία του B.I.C. Ιεράπετρας, Φιλοθέου 8α (αμέσως μετά τον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής) για να πληροφορηθούν και να εγγραφούν».

Σχόλια