Οικονομία

Αλλάζει ημερομηνία η "12η Παγκρήτια Αγροτική Έκθεση"

Η «12η Παγκρήτια αγροτική έκθεση Αρκαλοχωρίου» θα πραγματοποιηθεί στις 2 έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2015, στο εκθεσιακό κέντρο Αρκαλοχωρίου του δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Πιο αναλυτικά, «η έκτακτη οικονομική, πολιτική & κοινωνική κατάσταση της χώρας δυστυχώς επιβάλλει την εκ νέου μετάθεση της ημερομηνίας και ορίζει ως νέα ημερομηνία της 12ης Παγκρήτιας Αγροτικής Έκθεσης Αρκαλοχωρίου τις 2 έως 7 Σεπτεμβρίου 2015.

Η 12η  Παγκρήτια Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου θα πραγματοποιηθεί 2 έως 7 Σεπτεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Στην Έκθεση προστίθενται επιπλέον πολιτιστικές εκδηλώσεις οι οποίες θα αναδείξουν το Αρκαλοχώρι και δη την 12η Παγκρήτια Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου στο πολιτιστικό κέντρο του Ηρακλείου για 6 μέρες.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις, ημερίδες, συναυλίες και σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν κανονικά κατά τις προγραμματισμένες ημερομηνίες διεξαγωγής της έκθεσης. Έτσι, από τις 2 έως 7 Σεπτεμβρίου η «12η Παγκρήτια Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου» θα μετατραπεί στο επαγγελματικό και πολιτιστικό κέντρο της Κρήτης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια