default-image

Β. Κορκίδης: Η συμφωνία να είναι η αρχή ενός δυναμικού "Grentry"

Οικονομία
Β. Κορκίδης: Η συμφωνία να είναι η αρχή ενός δυναμικού "Grentry"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οι Έλληνες μικρομεσαίοι, δεν θεωρούμε τη συμφωνία, ως το τέλος της δοκιμασίας μας, αλλά ως μια δύσκολη αρχή και μια ακόμα δυσκολότερη συνέχεια», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, ο οποίος τάχθηκε κατά του εφησυχασμού, των επικρίσεων και των συγκρίσεων.

Κατά τον κ. Κορκίδη, είναι γεγονός ότι «η μοναδική επιλογή για την επιτακτική παραμονή μας στην Ευρωζώνη, συνοδεύεται με έναν μεγάλο λογαριασμό νέων μέτρων, επιπλέον δανείων, αλλά και ενός αναπτυξιακού πακέτου».

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, σύμφωνα με το naftemporiki.gr, σημείωσε ότι πρέπει να αναγνωριστεί στον Πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς ότι «έστω και την ύστερη ώρα», έκαναν την υπέρβασή τους, ανέλαβαν σοβαρές ευθύνες και πήραν δύσκολες αποφάσεις, προτάσσοντας σύνεση, συναίνεση και συνεννόηση για τη σωτηρία της Ελλάδας.

«Οι παραγωγικοί φορείς του τόπου, θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε και να στηρίξουμε με "οικονομικό πατριωτισμό" το νέο πρόγραμμα, ώστε αυτή η δύσκολη συμφωνία της Ελλάδας με τους εταίρους της, να σηματοδοτήσει το τέλος του "GREXIT" και την αρχή ενός δυναμικού "GRENTRY" στις ισχυρές χώρες της Ευρώπης», κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News