default-image

20 χρόνια προσφοράς και ποιότητας της Megaplast Α.Ε.

Κρήτη
20 χρόνια προσφοράς και ποιότητας της Megaplast Α.Ε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων αδιάκοπης και ποιοτικής παρουσίας στη βιομηχανία της Κρήτης και θέλοντας να επικοινωνήσει προσωπικά στους πολυάριθμους εργαζόμενους του εργοστασίου της, αλλά και του εμπορικού της δικτύου σε Ευρώπη και Αμερική, τη φιλοσοφία και τις αξίες που τη διέπουν, η διοίκηση της MEGAPLAST υποδέχτηκε στις 24 Απριλίου στο κτήμα Μπουτάρη, στο Σκαλάνι Ηρακλείου Κρήτης, παλαιούς και νέους συνεργάτες - μετά των συζύγων, σε μια άκρως οικογενειακή και ζεστή εκδήλωση.

Η ατμόσφαιρα, που ήταν αρχικά ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά από τη νοσταλγία των 20 χρόνων και τις συναντήσεις παλαιών φίλων και συνεργατών που είχαν προσκληθεί ή έστειλαν το δικό τους μήνυμα μέσω της τεχνολογίας (videowall), έδωσε στη συνέχεια τη θέση της, μετά την κατανάλωση και του εξαιρετικού κρασιού του κτήματος, στη μουσική, το χορό και το ξεφάντωμα! Οι ομιλίες λιτές και μόνο για να δοθεί το στίγμα της επιχείρησης και των καινοτόμων προϊόντων της, αλλά και για να τονιστούν η σύμπνοια, η αλληλεγγύη και η αποτελεσματικότητα της διοίκησης και των εργαζομένων στις δύσκολα οικονομικά εποχές που διανύει η χώρα μας!

«Είκοσι χρόνια προσφοράς μας στο χώρο, νιώθουμε ακόμη πιο έντονη την υποχρέωση να συνεχίσουμε στο μέλλον, με ακόμη περισσότερη υπευθυνότητα και αγάπη, την πετυχημένη αναπτυξιακή πορεία που ξεκινήσαμε... Πιστεύουμε τόσο στις δυνάμεις και την πείρα μας, όσο και στο υψηλό επίπεδο των εργαζομένων μας... γι' αυτό αισθανόμαστε ακόμα μεγαλύτερη την ευθύνη!», τόνισε στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της MEGAPLAST κ. Χάρης Καββαδίας, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα καινοτόμα παγκοσμίως ποιοτικά προϊόντα της εταιρείας και να ευχαριστήσει τις αγορές που τα εμπιστεύονται και τα επιλέγουν.

Με χορό (όλων των προτιμήσεων), επίδειξη φωνητικών δεξιοτήτων (karaoke) και πολύ κέφι συνεχίστηκε η πολύ επιτυχημένη εκδήλωση της MEGAPLAST, και με την ευχή από καρδιάς «να τα χιλιάσει!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News