Οικονομία

Ρέθυμνο: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, συνελήφθησαν, την Πέμπτη 4 Ιουνίου στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, 22χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας για κλοπή και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και 33χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών και της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Σύμφωνα με καταγγελία, την Τετάρτη 3 Ιουνίου το βράδυ, ο 22χρονος αφαίρεσε από την οικία του 33χρονου το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και αφού αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη την Πέμπτη το μεσημέρι, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Από την αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου προέκυψε ότι σε προγενέστερο χρόνο ο 22χρονος μετέβη στην οικία του 32χρονου και αγόρασε ποσότητα κάνναβης, έναντι χρηματικού ποσού.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 33χρονου όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα καπνού, βάρους εκατόν εβδομήντα οκτώ γραμμάρια, χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Σχόλια