default-image

Interamerican: Αναπτύσσει τις Γενικές Ασφαλίσεις στην Κρήτη

Κρήτη
Interamerican: Αναπτύσσει τις Γενικές Ασφαλίσεις στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκρήτια ημερίδα ενημέρωσης των διοικητικών στελεχών της και των συνεργατών πωλήσεων (Δικτύου Agency και Πρακτορειακού) για τις Γενικές Ασφαλίσεις οργάνωσε πρόσφατα στο Ηράκλειο η INTERAMERICAN. Κατά την εταιρεία, η αγορά της Κρήτης παρουσιάζει σημαντικού μεγέθους ανάγκες ασφαλιστικής κάλυψης στους κλάδους Γενικών Ασφαλίσεων, με αρκετά περιθώρια ανάπτυξης εργασιών.

Κατά την εκδήλωση ο Γιάννης Καντώρος, γενικός διευθυντής Εργασιών του Ομίλου, αναφέρθηκε στις τάσεις και εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά και ανέπτυξε την εταιρική στρατηγική και τις προτεραιότητες πωλήσεων στους εν λόγω κλάδους, με έμφαση στην αναγνώριση των θεμάτων που απασχολούν ασφαλιστικά την τοπική κοινωνία και τις επιχειρήσεις και στην αξιοποίηση της τεχνολογικής υποστήριξης που παρέχει η ΙΝΤERAMERICAN στους συνεργάτες της.

Για σειρά τεχνικών θεμάτων μίλησαν η Δώρα Αποστολοπούλου, διευθύντρια Ανάληψης Κινδύνων, με θέμα τα βασικά χαρακτηριστικά της σχετικής εταιρικής πολιτικής, και ο Βασίλης Βήχας, διευθύνων σύμβουλος της ΜΕΝΤΩΡ - εταιρείας πραγματογνωμόνων και εκτιμητών που ανήκει στον Όμιλο ΙΝΤERAMERICAN - για τις ασφαλίσεις μεσαίων και μεγάλων εμπορικών, βιομηχανικών και επιχειρησιακών κινδύνων.

Παρουσίαση των ειδικών προγραμμάτων της εταιρείας για τις ασφαλίσεις Αστικής Ευθύνης, καθώς επίσης των Σκαφών & Μεταφορών έκαναν αντιστοίχως η Ισμήνη Βαρσάνη και η Αγγελική Μαραγκάκη, υποδιευθύντριες των κλάδων. Τέλος, για τα "πράσινα" καινοτομικά προϊόντα της εταιρείας, για την ασφάλιση της περιβαλλοντικής ευθύνης και των φωτοβολταϊκών πάρκων μίλησε ο Κώστας Τσολακίδης, τεχνικός σύμβουλος Περιβαλλοντικής Ευθύνης και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ).

Το συντονισμό της ημερίδας και την αναφορά στις δραστηριότητες της ΙΝΤERAMERICAN στην Κρήτη έκανε ο Στάθης Λουραντάκης, περιφερειακός διευθυντής Πωλήσεων Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News