default-image

Σεμινάριο εκπαίδευσης εκπαιδευτών στο Επιμελητήριο

Κρήτη
Σεμινάριο εκπαίδευσης εκπαιδευτών στο Επιμελητήριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ΚΕΚ-Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου διοργανώνει σεμινάριο προετοιμασίας για τις επικείμενες εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτών ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης του ΕΟΠΠΕΠ.

Το σεμινάριο απευθύνεται μόνο σε εκπαιδευτές ενηλίκων οι οποίοι έχουν αποστείλει τα χαρτιά τους στον ΕΟΠΠΕΠ και είναι σε αναμονή για συμμετοχή στις εξετάσεις. Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν ώστε να βελτιώσουν  τις επιδόσεις τους στις εξετάσεις που διοργανώνει ο ΕΟΠΠΕΠ για την πιστοποίηση εκπαιδευτικής επάρκειας των Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης (πιστοποίηση επιπέδου Β του ΕΚΕΠΙΣ).

Σκοπός του σεμινάριο είναι να εκπαιδεύσει και να προετοιμάσει άτομα τα οποία πρόκειται να δώσουν εξετάσεις στο προσεχές διάστημα πάνω στις τεχνικές διδασκαλίας, στον προγραμματισμό διδασκαλίας και επίσης στη σωστή παρουσίασή της.

Ενότητες σεμιναρίου

Οι ενότητες σεμιναρίου με βάση το επαγγελματικό περίγραμμα Εκπαίδευσης Ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ έχουν ως εξής:

• Σύγχρονες μέθοδοι και εκπαιδευτικές τεχνικές διδασκαλίας  

• Μεθοδολογία σχεδιασμού διδακτικής ενότητας

• Σχεδιασμός 20' μικροδιδασκαλιών από τους εκπαιδευόμενους

• Εργαστήριο παρουσίασης 20' μικροδιδασκαλιών από τους εκπαιδευόμενους - Σχολιασμός- Υποστήριξη

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 180 € ανά συμμετοχή.

Το σεμινάριο θα διαρκέσει συνολικά 35 ώρες, εκ των οποίων οι 20 διδακτικές ώρες διά ζώσης και 15 εξ αποστάσεως μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας και θα υλοποιηθεί σε ένα σαββατοκύριακο, στις 13 και 14/06, με ώρες διεξαγωγής 09:00-17:00.

Να σημειωθεί ότι θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται από το ΚΕΚ-Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9, 71202 Ηράκλειο Κρήτης, από 8:30 π.μ. έως 3 μ.μ. (υπεύθυνος: Κυριάκος Λεονταράκης, τηλ. 28103 02730, 2810 302735, Fax:2810227189 e-mail: [email protected], fb: www.facebook.com/KekTechnikesScholes - αιτήσεις στο  web: www.katartisi.gr).  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News