default-image

Αύριο το εργαστήρι για τον τουρισμό στη Χερσόνησο

Κρήτη
Αύριο το εργαστήρι για τον τουρισμό στη Χερσόνησο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο Παρασκευή 8 Μαΐου 2015 και ώρα 10 π.μ. θα πραγματοποιηθεί το δωρεάν θεματικό εργαστήρι με θέμα "Ανάπτυξη τουριστικών επιχειρήσεων - Πράσινος τουρισμός - Αγροτουρισμός", το οποίο διοργανώνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου. Το εργαστήρι θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χερσονήσου, στην Άνω Χερσόνησο.

Στόχος του Εργαστηρίου είναι η δωρεάν ενημέρωση των επιχειρηματιών σχετικά με τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που μπορούν να εντάξουν στις δραστηριότητές τους και η εκπαίδευσή τους σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας αλλά και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών. Το εργαστήρι περιλαμβάνει επίσης δωρεάν συμβουλευτική σε κάθε επιχειρηματία, εάν υπάρξει ενδιαφέρον και έχει ως απώτερο στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο δωρεάν εργαστήρι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή επικοινωνώντας με το Επιμελητήριο Ηρακλείου στο τηλέφωνο 2810 247039, (υπεύθυνος Ράμι Μασούντ).

Το εργαστήρι πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ενεργειών συμβουλευτικής προς εργοδότες της Αναπτυξιακής Σύμπραξης (Α.Σ.) "Δρόμοι Απασχόλησης και Ανάπτυξης", της πράξης "Ισότιμη Πρόσβαση στην Απασχόληση" (Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού" 2007-2013).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News