default-image

Εσπερίδα για τους αγρότες στο Σκαλάνι

Κρήτη
Εσπερίδα για τους αγρότες στο Σκαλάνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εσπερίδα για τους αγρότες και τις αγρότισσες των Τοπικών Κοινοτήτων Σκαλανίου, Καλλιθέας και Βασιλειών οργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου την Πέμπτη 30 Απριλίου, στις 6:30 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκαλανίου, κατόπιν των αιτημάτων των τοπικών κοινωνιών.  

Στόχος της εσπερίδας είναι η ενημέρωση στις σύγχρονες τεχνικές καλλιέργειας ελιάς και αμπέλου και η ώθηση προς τη δημιουργία, την παραγωγικότητα, την καινοτομία και την αναγνωρισιμότητα ευαίσθητων παραγωγικών δυνάμεων του Δήμου αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Το πρόγραμμα εσπερίδας έχει ως εξής:

* 6:30 μ.μ.: Ομιλία με θέμα "Κλάδεμα ελιάς και εμβολιασμοί αμπέλου". Εισηγητής Κολιοραδάκης Γεώργιος, καθηγητής Εφαρμογών Αμπελουργίας-Δενδροκομίας Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων

* 7:10 μ.μ.: Ομιλία με θέμα "Παραδοσιακές ή εναλλακτικές καλλιέργειες; Η πρόκληση του σήμερα για την γεωργία του αύριο". Εισηγήτρια Στυλιανού Ευγενία, γεωπόνος MSc, αντιπρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ Παραρτήματος Κρήτης.

* 7:40 μ.μ.: Ομιλία με θέμα "Διεθνές εμπόριο και εξαγωγές στην πράξη". Εισηγητής Καλαμπόκης Αλκιβιάδης, πρόεδρος Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News