Οικονομία

Εσπερίδα για τους αγρότες στο Σκαλάνι

Εσπερίδα για τους αγρότες και τις αγρότισσες των Τοπικών Κοινοτήτων Σκαλανίου, Καλλιθέας και Βασιλειών οργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου την Πέμπτη 30 Απριλίου, στις 6:30 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκαλανίου, κατόπιν των αιτημάτων των τοπικών κοινωνιών.  

Στόχος της εσπερίδας είναι η ενημέρωση στις σύγχρονες τεχνικές καλλιέργειας ελιάς και αμπέλου και η ώθηση προς τη δημιουργία, την παραγωγικότητα, την καινοτομία και την αναγνωρισιμότητα ευαίσθητων παραγωγικών δυνάμεων του Δήμου αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Το πρόγραμμα εσπερίδας έχει ως εξής:

* 6:30 μ.μ.: Ομιλία με θέμα "Κλάδεμα ελιάς και εμβολιασμοί αμπέλου". Εισηγητής Κολιοραδάκης Γεώργιος, καθηγητής Εφαρμογών Αμπελουργίας-Δενδροκομίας Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων

* 7:10 μ.μ.: Ομιλία με θέμα "Παραδοσιακές ή εναλλακτικές καλλιέργειες; Η πρόκληση του σήμερα για την γεωργία του αύριο". Εισηγήτρια Στυλιανού Ευγενία, γεωπόνος MSc, αντιπρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ Παραρτήματος Κρήτης.

* 7:40 μ.μ.: Ομιλία με θέμα "Διεθνές εμπόριο και εξαγωγές στην πράξη". Εισηγητής Καλαμπόκης Αλκιβιάδης, πρόεδρος Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης.

Σχόλια