default-image

Ημέρα ενημέρωσης επιχειρηματία-λογιστή στο Επιμελητήριο

Κρήτη
Ημέρα ενημέρωσης επιχειρηματία-λογιστή στο Επιμελητήριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημέρα ενημέρωσης επιχειρηματιών και λογιστών είναι η σημερινή για το Επιμελητήριο Ηρακλείου, όπου σήμερα δεν πραγματοποιείται καμία συναλλαγή.

Η ενημέρωση γίνεται από την Υπηρεσία ΓΕΜΗ (Υπηρεσία Γενικού Εμπορικού Μητρώου) του Επιμελητηρίου καθώς οι πρόσφατες αλλαγές στη νομοθεσία σχετικά με τη συγκεκριμένη Υπηρεσία (υποχρεωτική χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας) μεταφέρουν τη συναλλαγή σε ηλεκτρονικό επίπεδο.

Αυτό, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο, σημαίνει ότι σταδιακά περιορίζεται η ανθρώπινη σχέση και επαφή των επιχειρηματιών και των λογιστών με την Υπηρεσία ΓΕΜΗ, η οποία αποκτά έναν πιο απρόσωπο χαρακτήρα.

Αναλυτικά, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Το Επιμελητήριο Ηρακλείου, σε μια προσπάθεια να παράσχει ποιοτικότερες υπηρεσίες μέσω της τοπικής Υπηρεσίας ΓΕΜΗ, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη συνέχεια της οικοδόμησης των ανθρώπινων σχέσεων στην οποία είχε επενδύσει τα τελευταία χρόνια, καθιερώνει την Ημέρα του Επιχειρηματία/Λογιστή.

Έτσι, σήμερα, Παρασκευή 24 Απριλίου 2015, από τις 8:00 έως τις 14:00 το Τμήμα Μητρώου ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου δε θα πραγματοποιήσει τις καθιερωμένες συναλλαγές με το κοινό. Θα υποδεχθεί  όμως λογιστές και επιχειρηματίες στους οποίους θα αφιερώσει χρόνο ώστε:

• Να ενημερωθούν για τις νέες διαδικασίες

• Να λύσουν τυχόν απορίες

• Ν' ακούσουν  προτάσεις/συστάσεις/παρατηρήσεις.

Μέσω αυτής της διαδικασίας το Επιμελητήριο Ηρακλείου στοχεύει σε μια ουσιαστική στήριξη των επιχειρήσεων-μελών του με παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών, ενώ ευελπιστεί να καθιερώσει την Ημέρα του Λογιστή ή και Επιχειρηματία σε μηνιαία βάση (τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News