default-image

Ξεχωριστό βραβείο από τα Tourism Awards στο Κτήμα Βασιλάκη

Κρήτη
Ξεχωριστό βραβείο από τα Tourism Awards στο Κτήμα Βασιλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Χρυσό Βραβείο για το Friendly Olive TourTM, που, από το 2012, ευδοκιμεί, εξελίσσεται και συμβάλλει στην τοπική και ευρύτερη τουριστική ανάπτυξη, κατάφερε να αποσπάσει η εταιρεία "Βασιλάκης Εμμ. Α.Ε.-Κτήμα Βασιλάκη" στα Tourism Awards, στα οποία ήταν υποψήφια στην κατηγορία Specialty Offering -Εναλλακτικός Τουρισμός/Αγροτουρισμός.

Τα βραβεία Tourism Awards διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά η έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και του ΕΟΤ. Η τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αποκάλυψε τα "διαμάντια του ελληνικού τουρισμού" και ανέδειξε τις πιο καινοτόμες πρακτικές και πρωτοβουλίες φορέων και επιχειρήσεων, ανάμεσα στις οποίες και την εταιρεία "Βασιλάκης Εμμ. Α.Ε.-Κτήμα Βασιλάκη".

Το Friendly Olive TourTM είναι μία 60λεπτη υπηρεσία ξενάγησης στο "Κτήμα Βασιλάκη" και συνδυάζει την ενημέρωση για την πλήρη διαχείριση του ελαιοκάρπου με τη γευσιγνωσία των εξαιρετικά παρθένων ελαιολάδων της εταιρείας.

Ικανοποιημένα για τη διάκριση τα στελέχη της εταιρείας στη Νεάπολη δηλώνουν: «Εμείς όλοι, στην οικογενειακή επιχείρηση στο Μιραμπέλο της Κρήτης, θεωρούμε αυτή τη διάκριση ιδιαίτερα σημαντική. Περιμένουμε κι εσάς σε αυτή την ευχάριστη και φιλική διαδρομή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News