default-image

Σταθάκης: "Θα κάνουμε ένα ακόμη θετικό βήμα στο Eurogroup"

Κρήτη
Σταθάκης: "Θα κάνουμε ένα ακόμη θετικό βήμα στο Eurogroup"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αισιοδοξία του ότι στο σημερινό Eurogroup θα γίνει ένα ακόμα βήμα προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων της κυβέρνησης εξέφρασε  από τα Χανιά ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης.

Στο περιθώριο εκδήλωσης για την υπογραφή σύμβασης δημιουργίας του νέου Επιχειρηματικού Πάρκου Χανίων, ο κ. Σταθάκης αναφέρθηκε στην κρίσιμη συνεδρίαση, εκτιμώντας ότι μέχρι τον Απρίλιο το θέμα θα έχει κλείσει θετικά για τη χώρα μας. «Νομίζω ότι σήμερα θα είναι ένα Eurogroup στο οποίο θα γίνει ένα ακόμα θετικό βήμα.

Οι προτάσεις που καταθέτει η κυβέρνηση δημιουργούν το πλαίσιο το οποίο ήταν αναμενόμενο, ένα βήμα δηλαδή προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων της κυβέρνησης μέχρι τέλος Απριλίου.

Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κάποια εξέλιξη που μπορεί να χαρακτηριστεί αρνητική. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει απόφαση ή αν θα προχωρήσομε σε κάποια τεχνική διαδικασία από εδώ και πέρα, αλλά σίγουρα θα είναι ένα βήμα το οποίο προδικάζει ένα καλό αποτέλεσμα».

Παράλληλα εξέφρασε την άποψη ότι η κυβέρνηση με τη στήριξη του ελληνικού λαού θα επιτύχει τους στόχους της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News