default-image

Σεμινάριο Μάρκετινγκ στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

Κρήτη
Σεμινάριο Μάρκετινγκ στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Μάρκετινγκ στην Πράξη -Στρατηγικές Ανάπτυξης Πωλήσεων" είναι το νέο σεμινάριο που διοργανώνει το ΚΕΚ-Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου με σκοπό να προσφέρει στον εκπαιδευόμενο έναν πλήρη πρακτικό οδηγό μάρκετινγκ, ο οποίο ανταποκρίνεται στις νέες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα με έμφαση στις επιλογές ανάπτυξης πωλήσεων.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί κατά τις ημερομηνίες: 17/4, 21/4, 23/4, 24/4, 28/4 και 30/4 (χρόνος διάρκειας 30 ώρες) κάθε Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή τις ώρες από 17:00 έως 21:15. Το κόστος του προγράμματος είναι 130 € ανά συμμετοχή.

Απευθύνεται σε:

* Ιδιοκτήτες Μικρών & Μεσαίων Επιχειρήσεων, ελεύθερους επαγγελματίες, νέους επιχειρηματίες

* Πωλητές και στελέχη πωλήσεων

* Φορείς (δημόσιοι, ιδιωτικοί) επιφορτισμένους με την προώθηση και ανάπτυξη ΜΜΕ

* Συνεταιριστικές οργανώσεις με ενδιαφέρον στην προώθηση των προϊόντων τους      

Οι ενότητες που περιλαμβάνονται στο σεμινάριο έχουν ως εξής:

• Ορισμός, έννοιες και φιλοσοφία του μάρκετινγκ

• Το μείγμα του μάρκετινγκ

• Τμηματοποίηση, Στόχευση, Τοποθέτηση

• Σχεδιασμός (Σχέδια) Μάρκετινγκ

-Marketing Audit και ανάλυση SWOT: Όραμα, Σκοπός και Στόχοι Μάρκετινγκ, Επιχειρησιακές Στρατηγικές και Στρατηγικές Μάρκετινγκ

• Στρατηγικές Ανάπτυξης Πωλήσεων

-Επιλογές Ανάπτυξης Πωλήσεων: Διείσδυση Αγοράς, Ανάπτυξη Προϊόντων, Ανάπτυξη Αγορών

-Πλήρης Διαφοροποίηση: Στρατηγικές Προϊόντων, Στρατηγικές Τιμολόγησης, Στρατηγικές Διάθεσης Προϊόντων , Στρατηγικές Επικοινωνίας Προϊόντων.

Εισηγητής θα είναι ο κ. Γιάννης Χατζιδάκης, σύμβουλος Μάρκετινγκ και εκπαιδευτής, πτυχιούχος οικονομολόγος με 2 μεταπτυχιακά: α) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Μάρκετινγκ (MBA) και β) στο Μάνατζμεντ Κινδύνων, Κρίσεων και Καταστροφών (MSc). Έχει δυναμικές και αξιόλογες επαγγελματικές εμπειρίες από θέσεις ευθύνης (Middle και Senior Management) σε τοπικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις εντός και εκτός Ελλάδος όπως στην Thresher's Group στην Αγγλία, στην ΤΝΤ Express και στην ΕΑΣ Μεσαράς. Έχει διδάξει μάρκετινγκ στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Αγγλία (Coventry University) και οικονομικά και μάρκετινγκ στην άτυπη εκπαίδευση ενηλίκων στην Ελλάδα.

Πληροφορίες & αιτήσεις στο Κ.Ε.Κ.-Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9, τηλ. 2810-302735 & 302730 κ. Κυριάκος Λεονταράκης, email: [email protected],  φαξ: 2810-227189, [email protected]) από 09:00 έως 15:00 και στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News