Οικονομία

Ημερίδα για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και νομού Ηρακλείου και το Δίκτυο Παρέμβασης Γυναικών Κρήτης  στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος "Σχέδια Δράσης από Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και Γυναικείες Οργανώσεις" στο πλαίσιο της πράξης 3.2.4. (Α και Β Κύκλου) "Υποστήριξη των Μ.Κ.Ο. (Γυναικείων Οργανώσεων) του Ε.Π. "Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013", "Μαζί για την γυναίκα" και "Παγκρήτια Πρωτοβουλία για την ενίσχυση της γυναίκειας επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης", διοργανώνουν κοινή ενημερωτική ημερίδα με τίτλο "Γυναικεία - Κοινωνική Επιχειρηματικότητα".

Η ημερίδα θα περιλαμβάνει εισηγήσεις και ομιλίες από εξειδικευμένους επαγγελματίες στον χώρο των επιχειρήσεων και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11/03/2015 από τις 11:00-14:00, στο επιμελητήριο Ηρακλείου, στην αίθουσα Καρούζου.

Απευθύνεται στις ωφελούμενες των παραπάνω σχεδίων δράσεις, αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται για την κοινωνική επιχειρηματικότητα. Ο στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι η ενημέρωση και η κινητοποίηση των γυναικών για την συμμέτοχη τους σε κοινωνικούς συνεταιρισμούς αλλά και στην  επιχειρηματική και οικονομική ζωή του τόπου μας με αναβαθμισμένους όρους.

Σχόλια