Οικονομία

Σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου το απόγευμα

Για τις 6 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη να γίνει, στο υπουργείο Οικονομικών, διευρυμένη σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με βασικό αντικείμενο την παραγωγή νομοθετικού έργου και συγκεκριμένα το νομοσχέδιο που θα κατατεθεί έως την Τετάρτη στη Βουλή και το οποίο θα περιλαμβάνει τα μέτρα  για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης

Στη συνάντηση θα μετέχει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη και Δημήτρης Μάρδας και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Στη συνάντηση αναμένεται να γίνει επισκόπηση και της εκτέλεσης του προϋπολογισμού, καθώς η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών θα λάβει σήμερα τα τελικά στοιχεία για την απόδοση των ΕΝΦΙΑ και ΦΠΑ το Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της σύσκεψης θα προηγηθεί συνάντηση του κ. Βαρουφάκη  με τον κ. Μάρδα, την σύμβουλό του Έλενα Παναρίτη και τον επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ Στέλιο Παπαδόπουλο.

Σχόλια