default-image

ΕΕΔΕ: Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη διοίκηση επιχειρήσεων

Οικονομία
ΕΕΔΕ: Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη διοίκηση επιχειρήσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ταυτόχρονα με Αθήνα και τις υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας, προχωρά στη διοργάνωση της 19ης Σειράς Κρήτης (Ηράκλειο) του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ, καταξιωμένο εδώ και 25 χρόνια στο Ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον, είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων  και οργανισμών τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management).

Επισημαίνεται δε ότι έχει υλοποιηθεί Πανελλαδικά σε 25 πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Λάρισα, Χανιά, Λαμία, Βόλο κ.ά.) και  έχουν αποφοιτήσει  περίπου 4000 στελέχη  που ήδη έχουν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.

Το Πρόγραμμα προσφέρει στον Έλληνα μάνατζερ τη δυνατότητα να ανανεώσει, εκσυγχρονίσει και διευρύνει τις γνώσεις του στον τομέα της Διοίκησης των Επιχειρήσεων και να αναπτύξει περαιτέρω τις ικανότητες του, χωρίς να χρειαστεί να εγκαταλείψει την εργασία του για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα ή να μετακινηθεί σε άλλες χώρες για το σκοπό αυτό.

Έναρξη 19ης σειράς στο Ηράκλειο: 13/03/2015. Λήξη (Μάιος 2016)

Αιτήσεις εγγραφής: Έως 6 Μαρτίου 2015

Τα μαθήματα διεξάγονται στα Ελληνικά, δύο διήμερα το μήνα Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00 (Διακοπές: Xριστούγεννα-Πάσχα-Καλοκαίρι).

Οι εταιρίες μπορούν να καλύψουν το κόστος συμμετοχής μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ.

Πληροφορίες: ΕΕΔΕ Τμήμα Κρήτης, κ. Σαρρή Γεώργιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News