default-image

Με μέλη της ΟΕΒΕΝΗ συναντήθηκε ο δήμαρχος Ηρακλείου

Κρήτη
Με μέλη της ΟΕΒΕΝΗ συναντήθηκε ο δήμαρχος Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση με το δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό είχαν σήμερα Πέμπτη 6-2-2015 η διοίκηση και μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου.

Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αναβάθμιση της πόλης του Ηρακλείου, όπως το χωροταξικό, το ρυθμιστικό, η πολεοδόμηση των περιοχών, η μείωση των δημοτικών τελών, η πάταξη του παραεμπορίου και της παραοικονομίας και άλλα.

Εκτενώς συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματοβιοτέχνες και συμφωνήθηκε ότι θα συνεχιστεί η πολύ καλή συνεργασία της Ομοσπονδίας με το Δήμο Ηρακλείου.

Ο κ. Λαμπρινός τόνισε ότι η δημοτική Αρχή είναι αλληλέγγυα στα προβλήματα που τους απασχολούν και με συγκεκριμένες δράσεις προσπαθεί να δώσει λύσεις αλλά και στήριξη στους επιχειρηματίες, ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες.

Ως παράδειγμα μάλιστα ανέφερε το πάγωμα των δημοτικών τελών για το 2015 με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Στα σχέδιά μας», επισήμανε ο δήμαρχος στην ΟΕΒΕΝΗ, «είναι να προωθηθεί ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα με έμφαση στον πρωτογενή τομέα αλλά και σε άλλες δράσεις επιχειρηματικότητας, ενέργειες που θα έχουν πρακτικό αντίκρισμα, για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και στη δημιουργία θέσεων εργασίας».

Στη συνάντηση στη Λότζια παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ κ. Χαράλαμπος Λεκάκης, μέλη της διοίκησης της Ομοσπονδίας και εκπρόσωποι σωματείων-μελών της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News