default-image

Νέο σεμινάριο ρωσικής γλώσσας στο Επιμελητήριο

Κρήτη
Νέο σεμινάριο ρωσικής γλώσσας στο Επιμελητήριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Κ.Ε.Κ.-Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου διοργανώνει το πρώτο από μια σειρά τριών σεμιναρίων των 30 ωρών σε επιχειρηματίες ή σε στελέχη επιχειρήσεων με θέμα "Βασικές γνώσεις ορολογίας επιχειρηματικών συναλλαγών στα Ρωσικά" από τις 2 Μαρτίου έως τις 6 Απριλίου 2015.

Το νέο αυτό σεμινάριο απευθύνεται στους επιχειρηματίες ή σε στελέχη των επιχειρήσεων που επιθυμούν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στη ρωσική γλώσσα, ώστε να ανταποκρίνονται σωστά σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών συναλλαγών.

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της γλώσσας και η σωστή έκφραση ιδεών και προσωπικών απόψεων, η διαχείριση λεπτομερειών σε επαγγελματικές συζητήσεις και σε γραπτά κείμενα, η δυνατότητα σύνταξης επαγγελματικών επιστολών, αναφορών και σημείων καθώς επίσης η εκμάθηση και βελτίωση της ορολογίας.

Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου είναι:

• Γνωριμία με τη γλώσσα (αλφάβητο - βασικοί κανόνες προφοράς)

• Βασικές εκφράσεις επικοινωνίας

• Λεξιλόγιο σε εμπορικά καταστήματα

• Αριθμοί - ώρες - ωράρια

• Τρόποι τραπεζικών συναλλαγών

• Εξάσκηση προφορικού λόγου

Η διάρκεια του σεμιναρίου, που θα διεξάγεται Δευτέρα και Τετάρτη από τις 18:00 έως τις 21:00 είναι 30 ώρες και το κόστος του προγράμματος είναι 90 ευρώ.

Εισηγήτρια στο σεμινάριο θα είναι η κ. Κωνσταντίνα Λύγκουρη, καθηγήτρια Ρωσικής Γλώσσας.

Η κ. Λύγκουρη αποφοίτησε το 2009 από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης, διαθέτει εμπειρία σε αντίστοιχα θέματα εκπαίδευσης ενηλίκων και έχει συμμετάσχει σε ημερίδες και συνέδρια με θέματα που αφορούν τη ρωσική γλώσσα και τον πολιτισμό στην Ελλάδα και στις παρευξείνιες χώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν το σεμινάριο μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9), και στον υπεύθυνο κ. Κυριάκο Λεονταράκη (τηλ. 2810-302735, φαξ 2810-227189, [email protected]) από τις 8:30 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ. και στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News