default-image

Με επιτυχία το σεμινάριο για τη δημιουργία νέας επιχείρησης

Κρήτη
Με επιτυχία το σεμινάριο για τη δημιουργία νέας επιχείρησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη συμμετοχή πολλών εν δυνάμει επιχειρηματιών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας το σεμινάριο με θέμα "Πώς να ξεκινήσετε και να αναπτύξετε μια υγιή Μικρομεσαία Επιχείρηση" που διοργάνωσε το  Επιμελητήριο Ηρακλείου και ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ), με εκπρόσωπο στην Κρήτη την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του ΣΕΓΕ κ. Μαρία Αντωνογιαννάκη.                                                       

Στο πολυπληθές κοινό του σεμιναρίου συμμετείχαν κυρίως γυναίκες, οι οποίες ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση, αλλά και υφιστάμενοι επιχειρηματίες που επιθυμούν να βελτιώσουν την παρουσίασή τους στην αγορά.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις επισημάνσεις της κ. Λίνας Τσαλταμπάση, αντιπροέδρου του ΣΕΓΕ και συμβούλου Στρατηγικής Ανάπτυξης Επιχειρήσεων για τις προϋποθέσεις δημιουργίας μιας νέας επιχείρησης, τις επιχειρηματικές ευκαιρίες, τις τρέχουσες χρηματοδοτήσεις-επιδοτήσεις, καθώς επίσης τις στρατηγικές πωλήσεων και marketing. Ακολούθησε συζήτηση πάνω στις επιχειρηματικές ιδέες των συμμετεχόντων στο σεμινάριο, αλλά και αναφορά σε λύσεις για θέματα που καθυστερούν ή εμποδίζουν την υλοποίησή τους.

Κατά την έναρξη του σεμιναρίου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης αναφέρθηκε στα προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ, τα οποία θα ανοίξουν άμεσα και αφορούν στην ενίσχυση και χρηματοδότηση νέων επιχειρήσεων σε πολλές κατηγορίες επαγγελμάτων, αλλά υφιστάμενων μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με επιδότηση από 40% έως 100%, και κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να απευθυνθούν στο Επιμελητήριο για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News