default-image

"Φωνάζουμε για τις λειψές υποδομές εδώ και χρόνια"

Κρήτη
"Φωνάζουμε για τις λειψές υποδομές εδώ και χρόνια"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιδράσεις και απογοήτευση των επιχειρηματιών σε Μαλάδες και Φοινικιά καθώς η έλλειψη υποδομών έχει προκαλέσεις ζημιές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εγκατεστημένων επιχειρήσεων Μανόλη Κουμαντάκη στο Ράδιο 9,84, σε πολλές επιχειρήσεις οι ζημιές φτάνουν και ξεπερνούν το 80%.

«Τα τελευταία δέκα τουλάχιστον χρόνια φωνάζουμε πως η περιοχή χρήζει έργων υποδομής. Η Πολιτεία και οι υπηρεσίες της έχουν στα χέρια τους τις προτάσεις μας. Είναι καιρός να τις βγάλουν από το συρτάρι προκειμένου να προχωρήσουμε ένα βήμα παρακάτω», είπε ενδεικτικά ο Μανόλης Κουμαντάκης στο ενημερωτικό μαγκαζίνο του σταθμού.

«Περιμένουμε πως άμεσα θα ανακουφιστούν-ενισχυθούν οι πληγέντες», πρόσθεσε.

Αναφορικά με την επιβίωση των επιχειρήσεων και την επιστολή της ΕΣΕΕ με τις προτάσεις της για την ανάκαμψη της αγοράς, προς τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, επισήμανε: «Επιτέλους όποιος ή όποιοι εκλεγούν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση πρέπει να αντισταθούν στις πιέσεις των τροϊκανών και των διεθνών αγορών, καθώς για την επιβίωσή μας σήμερα απαιτούνται συγκεκριμένες και άμεσες παρεμβάσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News