default-image

Προσπαθούν για συμβιβαστική λύση για τις καταγγελίες

Κρήτη
Προσπαθούν για συμβιβαστική λύση για τις καταγγελίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τις 9 του μήνα αναβλήθηκε η τριμερής συνάντηση στην επιθεώρηση εργασίας για το θέμα που προκάλεσε αίσθηση σε όλη τη χώρα, με φόντο τις καταγγελίες εργαζόμενης εγκύου που εκτός από οικονομικές διαφορές με την εταιρία στην οποία εργαζόταν, είχε δηλώσει ότι είχε δεχθεί απειλές και εκβιασμούς σχετιζόμενους με την εγκυμοσύνη της. Η αναβολή ζητήθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Προσπάθειες για συμβιβαστική λύση που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές, κάνουν τόσο οι εκπρόσωποι της εταιρείας όσο και η ίδια η εργαζόμενη που πριν από μερικές εβδομάδες είχε γίνει "θέμα" σε όλη την Ελλάδα, μετά τις καταγγελίες της ότι οι εργοδότες της ούτε λίγο ούτε πολύ, εκτός από τα οφειλόμενα που δεν της τακτοποιούσαν…. Της ασκούσαν πίεση με φόντο της εγκυμοσύνη της που κατά μία έννοια όπως η ίδια περιέγραφε, δεν τους ήταν αρεστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό που διεκδικεί για εργασία, υπερωρίες και δώρα η ίδια η εργαζόμενη που πλέον εδώ και 20 μέρες έχει φέρει στον κόσμο το μωρό της, ανέρχεται περίπου στις 3 χιλιάδες ευρώ. Το κλίμα πάντως δείχνει ότι μέχρι και τις 9 Ιανουαρίου που τοποθετήθηκε εκ νέου η τριμερής συνάντηση στην επιθεώρηση εργασίας λόγω της αποχής  των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους, μπορεί λύση στο θέμα να έχει βρεθεί, λύση που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Πάντως η γυναίκα εδώ και περίπου τρεις βοδμάδες, κρατά στην αγκαλιά της το μωρό της!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News