default-image

Συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα σήμερα από την ΑΔΕΔΥ

Οικονομία
Συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα σήμερα από την ΑΔΕΔΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συλλαλητήριο διοργανώνει το μεσημέρι η ΑΔΕΔΥ, ζητώντας την επαναπρόσληψη των απολυμένων δημοσίων υπαλλήλων, την κατάργηση του νόμου της διαθεσιμότητας και την επαναλειτουργία όλων των δομών και υπηρεσιών του Δημοσίου που καταργήθηκαν.

Για να καταστεί δυνατή η συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων στην κινητοποίηση, έχει εξαγγείλει Παναττική στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου.

Το συλλαλητήριο πραγματοποιείται στη 1 το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος. Θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή και το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ κηρύσσει, παράλληλα, στάση εργασίας επίσης και για τους υπαλλήλους των νομών, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν δράσεις κατά τη διάρκεια του εργασιακού ωραρίου τους.

48ωρη αεργία των Διοικητικών Υπαλλήλων των ΑΕΙ

Σαρανταοκτάωρη απεργία αποφάσισαν για σήμερα Τετάρτη 17 και αύριο Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου οι διοικητικοί υπάλληλοι των Ιδρυμάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας, που επαναφέρουν το θέμα της διαθεσιμότητας στον κλάδο τους.

Οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ θα συμμετάσχουν και στη συγκέντρωση που έχει προγραμματίσει για τη 1 το μεσημέρι , η ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν παράλληλα συνέντευξη Τύπου στο κεντρικό κτίριο του ιδρύματος, στο οποίο θα συμμετάσχουν επίσης μέλη ΔΕΠ και εκπρόσωποι των φοιτητών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News