default-image

"Αλλάζουν την ατζέντα με την υπόθεση του Ν. Ρωμανού"

Κρήτη
"Αλλάζουν την ατζέντα με την υπόθεση του Ν. Ρωμανού"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αλλαγή ατζέντας επιχειρούν από το Μέγαρο Μαξίμου στην προσπάθειά τους να καλύψουν το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει με τον εξευτελισμό μέσω mail από την τρόικα», εκτίμησε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη ο δημοσιογράφος και ιδρυτής του ειδησεογραφικού πόρταλ TVXS Στέλιος Κούλογλου, αναφερόμενος στην υπόθεση του Νίκου Ρωμανού. «Η κυβέρνηση αντί να βρει λύση, επιχειρεί να το τραβήξει στα άκρα», συνεχίζει.

«Η εκτόνωση της κρίσης δε συμφέρει πολιτικά, ιδίως όταν η απεργία του Νίκου Ρωμανού συμπίπτει με την 6η επέτειο από τη δολοφονία του φίλου του, Αλέξη Γρηγορόπουλου», τονίζει ο Στ. Κούλογλου.

«Η προηγούμενη ευκαιρία, η επέτειος του Πολυτεχνείου δεν εξελίχθηκε σύμφωνα με τις προσδοκίες της κυβέρνησης, με εκτεταμένες ταραχές που θα οδηγούσαν τους ψηφοφόρους της "Χρυσής Αυγής" πίσω στη Ν.Δ.

Έτσι η υπόθεση Ρωμανού είναι η τελευταία ευκαιρία να γυρίσει το παιχνίδι για ένα δίδυμο ηγετών αποφασισμένο να κρατηθεί στην εξουσία  με όλα τα μέσα. Όλα αυτά σε βάρος μιας ανθρώπινης νεανικής ζωής».

Ντροπή, σύμφωνα με τον ίδιο, και τα όσα διαδραματίστηκαν εντός του Πανεπιστημίου που έφεραν την αναγόρευση του Χάιντς Ρίχτερ σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News