default-image

"Ο ΣΕΤΕ πληρώνει τις επιλογές του" (Ηχητικό)

Κρήτη
"Ο ΣΕΤΕ πληρώνει τις επιλογές του" (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Απέναντι" στο ΣΕΤΕ οι εργαζόμενοι στον τουρισμό, κρίνοντας πως οι αναφορές του, όπως και άλλων επιχειρηματιών, περί απώλειας θέσεων εργασίας, είναι υποκριτική και έχει ως στόχο την εξασφάλιση περισσότερων παροχών για τους ίδιους.

«Είναι οι ίδιοι που έστησαν στον τοίχο τους εργαζόμενους μη υπογράφοντας συλλογικές συμβάσεις εργασίας, πρότειναν την απελευθέρωση του αριθμού των μαθητευόμενων εντός των ξενοδοχείων, όπως επίσης την κατάργηση της υποβολής αίτησης πριν την έναρξη κάθε τουριστικής περιόδου.

Είναι υποκριτική η στάση τους γιατί θέλουν να ζητήσουν κι άλλες διευκολύνσεις», είπε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγ. Δουλγεράκη ο πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου Γιώργος Αρετίνης.

«Το 13% στο ΦΠΑ δεν είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους εργαζόμενους στον τουρισμό. Δείτε τι έχει προηγηθεί μέχρι σήμερα και ποια η στάση του ΣΕΤΕ του μνημονιακού. Πληρώνουν τις αμαρτίες και τα λάθη τους», η θέση του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου Γιώργου Νικολιδάκη επίσης στο Ράδιο 9,84.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News