default-image

Δεν ανακοίνωσε τιμή για το λάδι η ΕΑΣΗ

Κρήτη
Δεν ανακοίνωσε τιμή για το λάδι η ΕΑΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν και όλα ήταν έτοιμα για ανακοίνωση μιας ιδιαίτερα συμφέρουσας τιμής παραγωγού για το λάδι από την ΕΑΣΗ, μπήκε... φρένο.

Απότομα εξαφανίστηκαν σήμερα από την αγορά οι πολύ καλές προσφορές τιμών των ιταλικών και ισπανικών εμπορικών οίκων για το ελαιόλαδο, που υπήρχαν εδώ και πολλές ημέρες, με συνέπεια να μη ρισκάρει σήμερα η διοίκηση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου να ανακοινώσει τιμές παραγωγού.

«Είναι τα γνωστά εμπορικά παιχνίδια για να ρίξουν τις τιμές, αλλά εμείς θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων», λέει στο neakriti.gr ο πρόεδρος της ΕΑΣΗ Ανδρέας Στρατάκης.

Πάντως, όλα τα θετικά δεδομένα της φετινής χρονιάς παραμένουν και απλά είναι θέμα στρατηγικής πώς θα διαπραγματευτεί η οργάνωση το λάδι που θα συγκεντρώσει. Έτσι, αύριο στις 10 το πρωί θα γίνει σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των προέδρων των συνεταιρισμών που ανήκουν στη δύναμη της οργάνωσης με στόχο τη χάραξη κοινής γραμμής στην παραγωγή, αποθήκευση και εμπορία του προϊόντος.

«Το λάδι μας το χρειάζονται. Αλλά κάνουν τα γνωστά παιχνίδια τους για να το πάρουν όσο γίνεται φτηνότερα. Αλλά εμείς με το πρώτο "μπαμ" δε θα παραδώσουμε τα όπλα», καταλήγει ο συνεταιριστής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News