default-image

Ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής στη Mega Plast

Κρήτη
Ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής στη Mega Plast

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την εταιρεία ανάπτυξης, καινοτομίας, τεχνολογίας και δημιουργικότητας Mega Plast τίμησε κατά την επίσκεψή του στην Κρήτη ο κ. Αλέξανδρος Τουρκολιάς, διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας.

Στις 30 Οκτωβρίου, ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας κ. Αλέξανδρος Τουρκολιάς, συνοδευόμενος από υψηλόβαθμα στελέχη της τράπεζας, επισκέφτηκε τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας Mega Plast, στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου. Η τιμητική αυτή επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πολιτικής της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας για αμεσότερη επικοινωνία με το παραγωγικό δυναμικό της χώρας και με αφορμή τη συμπλήρωση 115 χρόνων δημιουργικής παρουσίας της στην Κρήτη.

Τον κ. Τουρκολιά υποδέχτηκαν ο ιδρυτής και πρόεδρος της Mega Plast κ. Χάρης Καββαδίας, διευθυντικά στελέχη καθώς και ομάδα συνεργατών τους, οι οποίοι, αφού τον καλωσόρισαν και τον ευχαρίστησαν για την επίσκεψή του, τον ξενάγησαν στα γραφεία και τους χώρους παραγωγής της εταιρείας, η οποία κατασκευάζει υψηλής αντοχής διάτρητες μεμβράνες συσκευασίας, για ειδικές χρήσεις παλεταρίσματος προϊόντων, ένα 100% εξαγώγιμο ελληνικό προϊόν.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος και τα στελέχη της Mega Plast είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την ιστορία και την πορεία ανάπτυξης της εταιρείας (από το ξεκίνημά της το 1997, μέχρι σήμερα), αλλά και να εκθέσουν τα όραμά τους, τις προοπτικές και τα σχέδια της εταιρείας για το μέλλον.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, ο πρόεδρος της Mega Plast κ. Καββαδίας τόνισε στον κ. Τουρκολιά ότι η επίσκεψή του αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση της πολύχρονης προσπάθειας της διοίκησης και των εργαζομένων της εταιρείας, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη για στενότερη επαφή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, επιχειρήσεων και τραπεζών, με σκοπό την προώθηση και στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Ο κ. Τουρκολιάς, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την άψογη κρητική φιλοξενία που του προσέφεραν, συνεχάρη τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της Mega Plast για τα καινοτόμα προϊόντα που παράγουν, για την εξωστρέφεια της επιχείρησης και την ισχυρή παρουσία της εταιρείας στο υγιές επιχειρηματικό γίγνεσθαι, λόγοι για τους οποίους - όπως είπε - επέλεξε να επισκεφθεί τη Mega Plast και να γνωρίσει τους ανθρώπους της.

Σχετικά με τη Mega Plast

Η Mega Plast Α.Ε. δημιουργήθηκε με σκοπό την έρευνα και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών. Είναι πρωτοπόρος και αποκλειστικός παραγωγός διάτρητων φιλμ συσκευασίας. Ιδρύθηκε το 1997 από τον κ. Χάρη Καββαδία. Έδρα της εταιρείας είναι το Ηράκλειο Κρήτης, όπου βρίσκονται η μονάδα παραγωγής καθώς και οι διοικητικές και οικονομικές της υπηρεσίες.

Σήμερα, η Mega Plast έχει θυγατρικές εταιρείες σε ΗΠΑ, Αγγλία και Ιταλία, καθώς και γραφεία σε Γερμανία, Γαλλία και Ισπανία που ασχολούνται με την προώθηση πωλήσεων των προϊόντων της. Τα παραγόμενα προϊόντα της εταιρείας χρησιμοποιούνται στο παλετάρισμα ευπαθών προϊόντων καθώς και προϊόντων που μετά το παλετάρισμα είναι απαραίτητο να αερίζονται. Κατευθύνονται κατά κύριο λόγο στις ποιοτικά πιο απαιτητικές αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Βόρειας Αμερικής, της Ιαπωνίας, της Αργεντινής, της Νότιας Αφρικής, της Αυστραλίας, του Ισραήλ κ.α.

Όλα τα προϊόντα της Mega Plast έχουν κατοχυρωθεί με διπλώματα ευρεσιτεχνίας (patents) και καθιστούν την εταιρεία μοναδική και χωρίς ανταγωνισμό στην ελληνική και τη διεθνή αγορά! Η εταιρεία έχει ήδη υλοποιήσει ένα επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 5.200.000 ευρώ και ήδη έχει σχεδιάσει ένα νέο επενδυτικό πρόγραμμα διετίας, ύψους 4.500.000 ευρώ. Η φιλοσοφία της εταιρείας συνοψίζεται στο τρίπτυχο: Επιχειρηματικό όραμα-μεθοδική δουλειά-άξιοι συνεργάτες!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News