default-image

Θ. Φραγκιαδάκης "Η υγεία γίνεται Α.Ε." (Ηχητικό)

Κρήτη
Θ. Φραγκιαδάκης "Η υγεία γίνεται Α.Ε." (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανυγειονομική απεργία στις 2 Οκτωβρίου σε όλες τις δομές υγείας σε όλη της Ελλάδα. Αύριο Τρίτη 1η του μήνα το συλλαλητήριο για την υγεία στο κέντρο του Ηρακλείου.

«Η υγεία θα είναι προνόμιο των λίγων. Ζητάμε από τους πολίτες να σταθούν δίπλα μας γιατί η υγείας τους είναι αγαθό που πρέπει να τους παρέχεται», είπε στο Ράδιο 9,84 ο σύμβουλος Διοίκησης της ΠΟΕΔΗΝ Κυριάκος Θεοδοσάκης.

«Η υγεία Α.Ε. κλείνει τις δομές της δωρεάν υγείας και παραδίδεται στους ιδιώτες», σχολίασε ο πρόεδρος των εργαζόμενων του ΠΑΓΝΗ Θέμης Φραγκιαδάκης.

Εφιαλτικές οι αποκαλύψεις του ιδίου στην "ΚΡΗΤΗ TV" και για τη σίτιση των ασθενών, καθώς υπήρξαν ημέρες που, ελλείψει τροφίμων, έφαγαν μόνο ρύζι και γιαούρτι.

Στενάζουν την ίδια ώρα τα εξωτερικά ιατρεία και στα δύο νοσοκομεία, καθώς η ροή των ασθενών αυξάνεται σε καθημερινή βάση σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, σε αντίθεση με τον αριθμό των εργαζόμενων που καθημερινά μειώνεται.

Στους 120.000 χιλιάδες οι πολίτες που το 2013 πέρασαν από τα ΤΕΠ του Βενιζελείου ενώ φέτος μέχρι και τον Αύγουστο πέρασαν 80.441 άτομα.

«Αν το Βενιζέλειο αντέξει, το Πανεπιστημιακό θα καταρρεύσει απότομα, με το σύνολο σχεδόν των εργαζόμενων του να συνταξιοδοτούνται», επισημαίνει ο πρόεδρος των εργαζόμενων του Βενιζελείου Γιώργος Χονδροζουμάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News