default-image

Έτος επενδύσεων-κοινωνικής προσφοράς το 2013 για τη WIND

Οικονομία
Έτος επενδύσεων-κοινωνικής προσφοράς το 2013 για τη WIND

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την 7η κατά σειρά ετήσια έκθεση για το πρόγραμμα δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας εξέδωσε η WIND Ελλάς, παρουσιάζοντας αναλυτικά το επιχειρηματικό και κοινωνικό της αποτύπωμα για το έτος 2013.

Δίνοντας προτεραιότητα σε τέσσερις άξονες Εταιρικής Υπευθυνότητας, την Αγορά, το Περιβάλλον, τους Εργαζόμενους και την Κοινωνία, η WIND υλοποιεί στρατηγικές και δράσεις με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα.  

Αξιοσημείωτα παραδείγματα δράσεων της WIND για το 2013 είναι:

? 54,3€ εκατ. επενδύσεις κυρίως σε τεχνολογικές υποδομές

? Οικονομική ενίσχυση σε 8 κοινωνικούς φορείς σε όλη την Ελλάδα μέσω της δρομικής χορηγίας "Run Greece"

? 12,78% μείωση της συνολικής καταναλωθείσας ενέργειας, κυρίως μέσω έργων αναβάθμισης των δικτυακών υποδομών

? 38% μείωση των εκπομπών ρύπων

? Εξοικονόμηση 115 τόνων χαρτιού

? Περισσότερες από 16.500 ώρες για εκπαίδευση εργαζομένων

? Συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 180 ιδέες για απλοποιήσεις διαδικασιών που αφορούν στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και της καθημερινότητας των εργαζομένων

? Εφαρμογή του "Κώδικα Δεοντολογίας της WIND Ελλάς", ενίσχυση των πολιτικών για την αποφυγή της σύγκρουσης συμφερόντων και ανάπτυξη της νέας εταιρικής κουλτούρας στην Εταιρική Διακυβέρνηση.

Ο απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας για το έτος 2013 καταρτίστηκε σύμφωνα με το πρότυπο G3.1 του GRI και έλαβε πιστοποίηση επιπέδου Β+, ενώ επαληθεύτηκε από ανεξάρτητο εξωτερικό συνεργάτη, την TUV Ελλάς ως προς τα κεφάλαια Υγεία & Ασφάλεια και Περιβάλλον. Θέλοντας να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα και προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο 170 τ.μ. δάσους, η WIND δεν προχώρησε σε εκτύπωση του απολογισμού, ο οποίος είναι διαθέσιμος αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή στο www.windsr2013.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News