default-image

Μέσω Ταχυδρομείου οι κλειδάριθμοι

Οικονομία
Μέσω Ταχυδρομείου οι κλειδάριθμοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με συστημένες επιστολές μέσω Ταχυδρομείου θα λάβουν οι φορολογούμενοι τους κλειδάριθμους από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών. 

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων,  προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι, οι οποίοι υποχρεώνονται σε ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος για το οικονομικό έτος 2013, προχώρησε σε κεντρική μαζική έκδοση κωδικών πρόσβασης στο σύστημα ΤΑΧΙSnet (κλειδάριθμοι).

Η αποστολή τους θα γίνει με συστημένες επιστολές. Η ταχυδρόμησή τους θα ξεκινήσει στις 12/06/2013, θα ολοκληρωθεί στις 14/06/2013 και εκτιμάται ότι θα έχουν παραδοθεί στους αποδέκτες έως 20/06/2013.

Συνεπώς, όπως διευκρινίζεται, όσοι φορολογούμενοι το οικ. έτος 2012 υπέβαλαν δήλωση σε έντυπη μορφή, δεν τους έχουν εκδοθεί κωδικοί πρόσβασης και μέχρι 07/06/2013 δεν έχουν υποβάλει αίτηση εγγραφής στο TAXISnet, δεν απαιτείται να υποβάλουν αίτηση εγγραφής και στη συνέχεια να επισκεφτούν τη Δ.Ο.Υ για την παραλαβή κλειδαρίθμου, αλλά να αναμένουν τη συστημένη επιστολή.

Οι πολίτες για να ενημερωθούν σχετικά με την αποστολή συστημένης επιστολής μπορούν να επισκεφτούν τον ιστοχώρο της ΓΓΠΣ: www.gsis.gr την επιλογή «Υπηρεσίες προς τους Πολίτες», «Περισσότερα», «Δείτε εδώ αν θα λάβετε τον κλειδάριθμό σας ταχυδρομικώς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News