Οικονομία

Κέντρισε το ενδιαφέρον το περίπτερο του Δήμου Ηρακλείου

Πάρα πολλοί πολίτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την Εκθεσιακή Ενότητα του Δήμου Ηρακλείου στα πλαίσια της Παγκρήτιας Έκθεσης "Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση" που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Στην Εκθεσιακή Ενότητα του Ηρακλείου 17 παραγωγοί του Δήμου μας παρουσίασαν τα ιδιαίτερα και ποιοτικά προϊόντα τους όπως ελαιόλαδο, κρασί, τσικουδιά, μέλι, είδη λαϊκής τέχνης, αρωματικά, υπηρεσίες κλπ.

Επίσης, μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των επισκεπτών και για το Περίπτερο του Δήμου Ηρακλείου όπου με τη συνδρομή της Νέας Τεχνολογίας και στελεχών και Αντιδημάρχων παρουσιάστηκαν οι δράσεις του Δήμου Ηρακλείου για την Αγροτική Ανάπτυξη, τις εκδόσεις της Βικελαίας Βιβλιοθήκης, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, τα έργα και τις Διεθνείς Διακρίσεις.

Την Εκθεσιακή Ενότητα και το Περίπτερο του Δήμου Ηρακλείου επισκέφθηκαν επίσης Υπουργοί, βουλευτές και εκπρόσωποι φορέων.

Εκδήλωση για το Γρηγόρη Λαμπράκη

Στα πλαίσια της Παγκρήτιας Έκθεσης ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης είχε συνάντηση με τον ομώνυμο γιο του δολοφονηθέντος αγωνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη.

Ο κ. Κουράκης και ο κ. Λαμπράκης συζήτησαν την  πραγματοποίηση στο Ηράκλειο το προσεχές διάστημα Εκδήλωσης Μνήμης και Τιμής για τα 50 χρόνια-που συμπληρώνονται φέτος-από τη δολοφονία του Αγωνιστή της Δημοκρατίας Γρηγόρη Λαμπράκη.

Σχόλια