default-image

Συνάντηση ΟΕΒΕΝΗ-εκπροσώπων καταστηματαρχών

Κρήτη
Συνάντηση ΟΕΒΕΝΗ-εκπροσώπων καταστηματαρχών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο  του Συνδέσμου Καφέ Μπαρ Ηρακλείου κ. Τσακιράκη και του Συνδέσμου Εστιατόρων Ηρακλείου κ. Παρασύρη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τα δύο αυτά σωματεία καθώς και το θέμα της συνένωσής τους.

Μετά από εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, αποφασίστηκε με τη βοήθεια και τη στήριξη της Ομοσπονδίας, η δημιουργία ενός νέου συνδικαλιστικού οργάνου που θα περιλαμβάνει επιχειρήσεις εστίασης όπως πιτσαρίες, σουβλατζίδικα-ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες, σνακ μπαρ κ.ά., προκειμένου να εκφραστούν όλα αυτά τα επαγγέλματα σε ένα ενιαίο συνδικαλιστικό φορέα και να διεκδικήσουν συλλογικότερα τα σοβαρά προβλήματα που τους απασχολούν.

Για την επιτυχία αυτού του σκοπού τις αμέσως επόμενες μέρες θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ όλων των ενδιαφερομένων με τη νομικό της ΟΕΒΕΝΗ, προκειμένου να συντονιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατό η εν λόγω δράση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News