default-image

12 νέοι εργαζόμενοι στα Ιδρύματα Καλοκαιρινού

Κρήτη
12 νέοι εργαζόμενοι στα Ιδρύματα Καλοκαιρινού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το  προσωπικό που θα πλαισιώσει εργασιακά τις νέες κοινωνικές δομές των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού επισκέφθηκε σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη ο οποίος είναι ο Πρόεδρος των Ιδρυμάτων.

Ο Περιφερειάρχης αφού καλωσόρισε τους 12 νέους εργαζόμενους -πρώην άνεργοι- που θα απασχοληθούν στις σημαντικές αυτές κοινωνικές δομές των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού και συγκεκριμένα στο Κοινωνικό Συσσίτιο και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, τόνισε ότι λόγω της ευαισθησίας που παρουσιάζουν οι λειτουργίες των παραπάνω δομών, θα πρέπει να παρέχονται όσον το δυνατόν υψηλού επιπέδου διακριτικές υπηρεσίες.

Το μέλος της διοίκησης των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού-καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης Αλέξης Καλοκαιρινός, που ήταν παρόν στην συνάντηση, επεσήμανε ότι τo Κοινωνικό Συσσίτιο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο που χρηματοδοτούνται με κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα λειτουργήσουν σύντομα με το καταρτισμένο προσωπικό που προσλήφθηκε. Και οι δύο δομές θα στεγάζονται στο κτιριακό συγκρότημα των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού στην οδό Μονής Αγκαράθου  στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου στο Ηράκλειο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News